Zor Alefin seminaari: Karma ja sen muuntaminen

Pyhä Terapia - ainutlaatuinen ja autenttinen terapiamuoto

22.-24. helmikuuta 2019 Helsingissä

Pe 22.02. 17.00-21.30
La 23.02. 16.00-21.00
Su 24.02. 16.00-21.00


Sijainti: Katajanokanlaituri 4, 2.krs, Helsinki. Helsingin Työkanava HeTy ry:n tilat

Seminaari ja Pyhä Terapia maksavat yhteensä 220€

Jos tulet vain seminaariin, kolmen päivän hinta on yhteensä 90€.

Seminaari tulkataan suomeksi.

Voit maksaa etukäteen tilille Eheä Oppi Ry, FI45 5790 4320 0148 84 tai paikan päällä.

Seminaarista on hyötyä

kaikille, jotka haluavat kehittyä henkisesti, erityisesti:

  • Mystiikasta ja mystisestä maailmankuvasta kiinnostuneille
  • Autenttisista henkisistä opeista ja symbolisesta ajattelutavasta kiinnostuneille
  • Metafysiikasta ja esoteerisesta filosofiasta kiinnostuneille ja niitä opiskeleville
  • Tietoisuuden tutkijoille
  • Parapsykologeille ja avomielisille psykologeille ja psykoterapeuteille, hypnoterapeuteille
Huom! Ilmoittautuminen on sitova
Zor Alef Bulgariassa, kuva Tedi Markov Marconi

Jokainen elävä ihminen kerää tahallaan tai tahattomasti elämänsä aikana karmaa. Karma tarkoittaa loppujen lopuksi vain yhtä asiaa: toimintaa.

 
Bhagavadgita sanoo:
“Sillä eihän kukaan voi olla hetkeäkään tekemättä jotain; aineellisen luonnon ominaislaadut panevat kaikki pakostakin toimimaan” [..]
“Koko tämä maailma on sidoksissa karmaan – kaikki paitsi Jumalalle omistettu toiminta. Pyhitä siis tekosi tälle tarkoitukselle, [..] omaa etuasi tavoittelematta.”

 

Kyky olla samaistumatta omaan toimintaan ja olla tavoittelematta omaa etua (hyvä teko motivoi itse itseään), on korkein tavoite toiminnassa.
Matkalla tähän tavoitteeseen opitaan vapautumaan ajattelutapojen ja toiminnan kivuliaista seurauksista.

Omien tekojen seurauksista vapautuminen tarkoittaa sellaista henkistä kasvua, jossa aikaisempi toiminta ja jopa identiteetti muuttuu ihmiselle täysin vieraaksi. Hän ei enää tunnista menneisyydestään itseään laadullisen muutoksen takia, ja vanhat toimintatavat eivät tunnu enää tutuilta, läheisiltä ja järkeviltä. Hän on aidosti lakannut olemasta “vanha minä” ja menneisyys tuntuu ikään kuin toisen ihmisen tarinalta, johon ei enää ole tunnesidosta.

Samasta ilmiöstä kertoo Osiriksen tuomio tekstissä “Ripittäytyminen 42 jumaluuden edessä”: “En ole syönyt omaa sydäntäni”. Saattaa olla, että aiemmin elänyt persoona, se “vanha minäni”, on syönyt, mutta Minä, Aito Minä – en ole sydäntäni syönyt, vaan olen pitänyt siitä huolta. Tästä syystä tätä egyptiläistä ripittäytymistekstiä kutsutaan myös nimellä “Kieltävä ripittäytyminen”, koska sillä lakataan olemasta millään tavalla sidoksissa aikaisempien vangitsevien toimintatapojen seurauksiin.

Zor Alef Bulgariassa retriitissä, kuva Tedi Markov Marconi

Monet meistä ovat jo ehtineet tottua sanaan karma. Näyttää siltä, että se on jäämässä arkikieleemme. Moni ymmärtää sen eräänlaisena syyn ja seurauksen lakina.

Tämän takia voimme aina sanoa “Se oli karma”, teimme mitä tahansa tai tapahtui meille mitä tahansa.

Jotkut ajattelevat, että karma on ennalta määrätty jo ennen syntymää ja että se päättää kaiken elämässämme tapahtuvan ihmisen tahdosta ja pyrkimyksistä riippumatta.

Sanotaan, että karmaa voi olla myönteistä tai kielteistä. Useimmiten mukavilta tuntuvia tapahtumia ajatellaan myönteiseksi ja epämukavia kielteiseksi.

Tämä on kuitenkin yksinkertaistettu ajattelutapa, koska se ei ota huomioon eettistä ulottuvuutta eikä ihmisen tahdon valinnanvapautta. Nämä ulottuvuudet kuitenkin löytyvät alkuperäisistä mystisistä teksteistä, jotka ovat yhtä ajankohtaisia näinäkin päivinä kuin tuhansia vuosia sitten.

Egyptiläinen henkinen perinne, pythagoralainen oppi ja myös jotkut hindulaiset pyhät tekstit ovat jättäneet meille ohjeita karman muuntamiseksi, mutta ohjeet esitetään symbolisella kielellä, jonka ymmärtämiseen tarvitaan avaimia.

Zor Alefin poikkeuksellinen lahjakkuus ja monien kymmenien vuosien työ ihmiskärsimysten kanssa mahdollistaa hänen ainutlaatuisen ja syvän mystisten tekstien symboliikan ymmärtämisen.

Hän ymmärtää ja näkee henkisten perinteiden sisimmän symbolisen merkityksen ja voi siten opettaa niitä nykyihmiselle ymmärrettävällä tavalla.

Voit yllättyä miten paljon syvyyttä ja käytännöllisyyttä on löydettävissä esimerkiksi Pythagoraan kultaisista säkeistä.

Kun oivallat ne itse, voit mietiskellen ja harjoitellen vaikuttaa omaan karmaasi ja jopa löytää sellaisen tavan toimia, joka ei synnytä karmaa ollenkaan – näin kurkistat samsaran ulkopuolelle.

Kuka Zor Alef on?

Nuorin julkaistu mystikko maailmassa

Ensimmäinen kirja "Vihityn risti" julkaistiin Venäjällä hänen ollessa vasta 14-vuotias. Samana vuonna muodostui opiskelijaryhmä, joka pyysi hänet opettajakseen.

Yksi nuorimpia parantajia maailmassa

Zor on kokenut henkisen herätyksen jo lapsena ja spontaanisti ymmärtänyt muinaisheprean ja muinaisegyptin kieliä, joka avasi hänelle pääsyn pyhien tekstien tutkimiseen alkuperäiskielillä. Ihmeparannuksista johtuen Zoria pyydettiin aloittamaan vastaanotto kun hän oli 13-vuotias.

Henkinen opettaja

Vuonna 2000 perustettu Eheän Opin koulu toimii useassa maassa ja tarjoaa tietoiseen elämään johtavia henkisten perinteiden ydinopetuksia. Laaja osa opetusta on dynaamisia ja meditatiivisia harjoituksia, sisältäen visualisointia, hengitysharjoituksia ynnä muuta.

Pyhästä Terapiasta

Pyhä Terapia on ainutlaatuinen terapiamuoto, jossa tiedostamaton pääsee tietoisuuteen ilman terapian vastaanottajien sanallista osallistumista. Läsnäolo ja avoin mieli riittävät.

Pyhä terapia ei poista verhoa tietoisen ja tiedostamattoman välillä kokonaan, vaan tapahtuman aikana se selvästi ohenee turvallisesti. Tämä mahdollistaa helpomman pääsyn luonnollisiin parantaviin voimiin, koska ne pääsevät virtaamaan esteettömämmin.

Pyhän Terapian sessio ei pelkästään nopeuta karmisen puhdistumisen prosessia vaan antaa mahdollisuuden kokea hienovaraisimpia henkisiä kokemuksia tässä ja nyt.

Terapia on ryhmäterapia, jossa Zor Alef laulaa voimallisella äänellä muinaisia mantroja ja rukouksia, jotka resonoivat sielussamme, mielessämme ja kehossamme. Nukahtaminen Pyhän Terapian aikana on sallittua ja tapahtuu tarvittaessa voimakkaasta äänestä huolimatta. Mantrojen ja rukousten tekstien ymmärtäminen ei ole tärkeää, terapia toimii, ymmärsimmepä kieltä tai emme. Tekstit eivät kuitenkaan ole salaisia, vaan niihin voi perehtyä Zorin kokoaman ja kirjoittaman Pyhä Terapia -kirjan sivuilla.

Ennen Pyhän Terapian alkua juomme yrttiteetä, joka on valmistettu terapian toimintaa silmälläpitäen. Juuri ennen kuin Zor aloittaa Pyhän Terapian, teemme hengitysharjoituksia ja lausumme Alkuperäisen Luonnon rukouksen ja Harmonia Mixtorum-harjoituksen, varmistaaksemme kaikkien solujemme valmiuden vastaanottaa äänen ja tietoisuuden voimalla välittyvää parannusta.

P.S.. jos olet sitä mieltä, että kaikki tieto on meissä, emmekä tarvitse henkisiä opettajia mihinkään, pysähdyhän miettimään.

“Jos haluat oppia tanssimaan, etsi tanssinopettaja,
jos soittamaan instrumenttia, etsi musiikinopettaja,
kokkaamisen opit kokilta,
filosofian filosofianopettajalta,
vaikka tanssin lahja ja kokkaamisen lahja on sinussa samalla tavalla kuin henkisyys,
sen potentiaali pääsee esiin ja toteutuu toisen ihmisen esimerkin kautta.”

Loppujen lopuksi kaikki ideat, konseptit ja ajattelutavat ovat opittuja, jotkut ovat meille hyödyksi, jotkut eivät.

Lainaus Pythagoraan kultaisista säkeistä:

“Ihmisten keskuudessa vallitsee monenlaisia ajattelutapoja, hyviä ja huonoja.
Älä ihaile niitä liian helposti, äläkä myöskään hylkää niitä.”

Huom! Ilmoittautuminen on sitova